Wie ben ik?

Achieve balance through the combined conscious states of the heart and mind – Steven Redhead

Mijn naam is Lieve Peters, ben 28 jaar oud en woon in Limburg. In 2013 heb ik mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om te schrijven en tijdens deze studie leerde ik een heleboel over communicatie. Ik droomde over een schattig eigen appartementje, à la Sarah Jessica Parker uit SATC, waar vanuit ik dan al mijn perfecte zelfgeschreven artikeltjes/blogjes de wereld in zou sturen. Uiteindelijk zou ik dan een boek uitbrengen en je raadt het al: Dit zou een grandioos succes zijn geworden. Helaas, mijn leven liep iets anders.

Via vele strubbelingen en omwegen ben ik nu werkzaam in de zorg. Ik help verstandelijk gehandicapten met psychiatrische problemen. Ik ben verliefd op mijn werk en heb het gevoel dat ik dit altijd heb willen doen. Toch bleef er altijd een zeker verlangen naar het schrijven. Ik moest een eigen blog beginnen werd mij verteld, maar waarover dan?

Ja, ik doe veel en graag hardlopen. Hardlopen zorgt voor rust in mijn lijf en mijn hoofd. Nee, ik loop niet zo goed als sommige andere bekende hardlopende bloggers, maar ik heb dit jaar twee halve marathons gelopen en ik ben lichtelijk verslaafd nu. Daarnaast houd ik van gezond en lekker eten, ben ik gefascineerd door de menselijke psyche, relaties en menselijke gedragingen. Over het algemeen ben ik dan ook graag onder de mensen. Desalniettemin heb ik ook dagen dat ik het liefst alleen ben. Even niets en niemand om mij heen. Een goede serie en een grote kop thee of een glas wijn doen dan wonderen. Balans noemen ze dat denk ik.

Ik ben een jonge vrouw, 28 jaar, en net als vele andere jonge vrouwen ben ik zoekende naar en ervaar ik al een zekere balans in het leven.

Op deze website wil ik blogs delen die te maken hebben met het verkrijgen van balans in het leven van jonge vrouwen. Denk aan blogs over hardlopen, fysieke en mentale gezondheid, menselijk gedrag, voeding, ontspanning en allerlei bijbehorende onderwerpen. Ik hoop dat je er iets mee kunt!

Liefs, Lieve


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.